Kokių lubrikantų reikia?

- 2024-06-19-

Ar kada nors naudojote sekso žaislą ir turėjote šiuos klausimus: ar šis lubrikantas tinka? O gal pirkdami sekso žaislus paklausėte „kodėl“ ir „kaip“ pridėti lubrikantų? Kaip lubrikantai veikia su sekso žaislais? Atsakymus rasite kitose dalyse. Be to, sužinosite daugiau apie lubrikanto naudojimo svarbą ir ką reikia žinoti.


Rekomenduojama su lubrikantais


Turėkite omenyje, kad lubrikantas visada rekomenduojamas naudojant bet kokius sekso žaislus – nesvarbu, ar tai vibruojantis, ar vidinis, ar išorinis stimuliavimas. Taip pat rekomenduojama naudoti lubrikantus kasdieniam seksui be žaislų. Todėl rekomenduojame naudoti Man'Q Water-Based Lube 25ml, kuris yra specialiai sukurtas žmogui.


Vandens pagrindu pagaminta formulė užtikrina puikų sutepimą, kuris idealiai tinka pirmą kartą ir patyrusiems naudotojams. Tai skaidrus ir bespalvis vandens pagrindo lubrikantas. Jame nėra riebalų, aromatinių medžiagų ir alkoholio, hipoalergiškas. Moksliniai bandymai ir ilgus metus trunkantys klientų pirkimai įrodė jo saugumą ir patikimumą. Patenkinti sklandaus seksualinės patirties poreikį mylintis, sumažinant trinties traumų tikimybę ir dar labiau sustiprinti sekso malonumą.


Žmogaus organizmas sekso metu išskiria lubrikantus, kad apsaugotų save ir savo partnerį nuo trinties skausmo. Vandens pagrindo lubrikantas suteikia vartotojui patogų ir sklandų pojūtį, kuris yra priimtinas kūnui. Net jei natūralios sekrecijos pakanka, vis tiek rekomenduojame lubrikantus sensacingam stimuliavimui.

Kaip naudoti lubrikantus


Dauguma žmonių yra sumišę, kai kalbama apie lubrikantus: "Kur man jį dėti?" "Kiek turėčiau apsivilkti?" ir "Kokia netvarka, kad tai visos mano rankos?" Tokie klausimai nuolat kyla. Patarimų, kaip naudoti lubrikantus, rasite straipsnyje „Kaip naudoti tepalus“.


Tepalai naudojami kaip masažo aliejus

Masažinis aliejus turi masažinį poveikį, kaip ir lubrikantai, kuriuos galima naudoti taip pat. Užuot pilę lubrikantą tiesiai ant odos, kurį laiką patrinkite jį delne. Sušildykite, tada užtepkite ant kūno. Tai galiojo ir sekso žaislams. Šalti lubrikantai ant jūsų mėgstamų žaislų gali padaryti juos mažiau patogų naudoti.


Sekso žaislų naudojimas

Jei dažnai naudojate sekso žaislus, kad jautriausios vietos būtų laimingos ir sveikos, nesvarbu, kad esate vienas ar su partneriais, pavyzdžiui, vibratoriaus žiedą, primygtinai rekomenduojama naudoti lubrikantą. Be to, užtepę pakankamai lubrikantų ant lytinių organų, stimuliuojančių priedų, galėsite mėgautis nuostabiu seksu, kaip tik norite.