Ar žinai kiaušinius?

- 2024-06-15-

Kalbant apie sekso žaislus, kai kurie žmonės girdi apie kiaušinius. Kaip veikia kiaušiniai? Būtent variklis su koncentriniu variu, kurį sukelia vibracijos poveikis kaip pagrindinis jo principas. Pavyzdžiui, kai kurie kiaušiniai yra sukonfigūruoti ekscentriškai, naudojant kolonėlės variklio (BarType) ašį, pvz., pusiau cilindro arba pyrago tipo, svorio centras pasislinks, kai variklis sukasi, sukeldamas vibracijos pojūtį.

Dėl didelio tradicinio variklio su šerdimi elektromagnetinio triukšmo laipsniškai buvo kuriamas be branduolio variklis. Taip pat naudojami varikliai be šepetėlių. Pačio variklio kokybė lemia greitį (vibracijos jėgą), tūrį, tarnavimo laiką ir kainą.


Rekomenduojamos dalys

1.Krūtų stimuliavimas

Galite judėti išilgai kaklo, palaipsniui judėdami žemyn, kad stimuliuotumėte jautrias sritis, tokias kaip krūtys, aplink areolę ir spenelį, pailgindami arba sutrumpindami erzinimo laiką, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.


2.Judėjimas visu kūnu

Galite atsigulti ant lovos, užmerkti akis ir leisti partneriui padėti, švelniai siūbuojant visą kūną vibratoriumi. Atsipalaiduokite kiek galite fiziškai ir protiškai, patepkite tam tikru kiekiu lubrikantų, leiskite partneriui lėtai, nuolat skleistis po visą kūną, kad pajustumėte laukimo jausmą.


3. Gaktos stimuliavimas

Prieš dėdami kiaušinėlius į itin jautrią makštį, galite vibruoti aplink makštį, kad pajustumėte skirtingus dažnius, kurie gali paskatinti tolimesnės patirties troškimą.


4.Klitorio stimuliavimas

Šioje jautrioje vietoje galite stimuliuoti klitorį. Pirmiausia naudokite žemą dažnį, tada palaipsniui pagreitinkite, judindami kiaušinį iš viršaus į apačią, malonumas dauginasi su bendra stimuliacija.


5.G taško stimuliacija

Užtepkite pakankamai lubrikantų, lėtai įkiškite kiaušinėlį ir palaipsniui spauskite jį į makštį. Raskite jautrų G tašką, stimuliuokite jį vibravimo režimu.


6.Analinė stimuliacija

Jei išangės sritis jautri, kiaušinį galite naudoti ir išangei stimuliuoti. Tačiau reikia atkreipti dėmesį į išangės švarą. Stimuliuodami išangę nepamirškite jos aiškiai nuplauti, kad vėliau galėtumėte patekti į makštį.


Pasiūlymai

Supratę, kaip naudoti kiaušinius, turime žinoti kai ką daugiau: prieš naudojimą kiaušinius reikia sterilizuoti. Geriau sutepkite makštį ir įsitikinkite, kad ji pakankamai drėgna, kad galėtumėte įkišti. Išdžiovinkite ir laikykite išėmę akumuliatorių.


Geriausia kiaušinio neįkišti per giliai, naudokite pagal savo poreikius. Neprotinga naudoti kiaušinius per ilgai, tyrinėkite naują kiaušinių pasaulį, kuris jums labiausiai tinka.