Populiariausių „sekso žaislų“, dėl kurių suaugusieji negali sustoti, trejetas išleistas!

- 2024-01-06-

Trys populiariausi sekso žaislai, kuriuos žmonės mėgsta pirkti visoje šalyje, yra lėktuvo puodeliai, vibratoriai ir seksualūs apatiniai.

Be to, sekso žaislų kategorijos užsakymų kiekis per metus išaugo 100 proc., o lėktuvų puodelių, vibratorių ir imituojančių lėlių užsakymų kiekis per metus padidėjo beveik 200 proc.

Vidutinės ir aukščiausios klasės tepalų, kurių vieneto kaina didesnė nei 100 juanių, užsakymų kiekis per metus išaugo beveik penkis kartus.

Matyti, kad visi tampa vis ramesni dėl savo seksualinių poreikių.

Remiantis kai kuriomis sąvokomis, kurias mūsų kinai visada priėmė, jie dažnai yra gana santūrūs, kai kalbama apie „seksą“. Anksčiau, kalbant apie seksą, būdavo net šioks toks „spalvos pakitimas“.

Tačiau patogus ir malonus seksualinis gyvenimas taip pat atneša daug naudos fizinei sveikatai, o „sekso“ troškimas nėra gėdingas dalykas, tai labai normalus poreikis.

Sukurdami romantišką preliudijos atmosferą arba naudodami sekso žaislus seksualiniam gyvenimui suteikti spalvų, tai yra tik metodai, kuriuos naudojame siekdami geresnio seksualinio gyvenimo. Nereikia dėl to bijoti ~

Tačiau tuo pat metu turime atsiminti vieną prielaidą – atkreipti dėmesį į saugumą ir higieną.