Kaip naudoti klitorio stimuliatorių

- 2023-12-21-

Moterims klitoris yra kerintis organas. Jis panašus į varpą, tačiau funkciškai vienintelė klitorio funkcija yra skatinti moters seksualinį pasitenkinimą. Nepažeistas klitoris primena apverstą Y formą, o klitorio galva yra atvira kūne, paslėpta po klitorio apyvarpe. Kai stimuliuojamas, klitoris palaipsniui susitraukia, panašus į varpą. Klitorio orgazmą pasiekti lengviau nei makšties orgazmą. Šiuo tikslu pristatėme šį klitorio stimuliatorių.


Naudojimo metodika yra aiškiai aiški. Iš pradžių, jei tai yra jūsų pradinis panaudojimas, suaktyvinkite maitinimo jungiklį, iš pradžių pajuskite trumpą vibraciją vulvoje ir pajuskite jaukumą, tada galėsite pereiti prie kito žingsnio. Antra, nukreipkite minkštą čiulpimo galvutę į klitorį, be fizinio poveikio. kontakto, minkšto oro bangos slėgis apima jautrius dirgiklius, panašius į vėjo bangas. Dešimt vibracijos slėgio etapų praplečia malonumo spektrą, kad kiekviena moteris galėtų užsitikrinti atitinkamą įdomią patirtį. Smalsūs tyrinėtojai gali pabandyti judėti hierarchine pažanga. Apibendrinant galima pasakyti, kad tai yra asmeninio pasitenkinimo, ar seksualinės veiklos, tai idealus draugas.


Negalima nepastebėti susirūpinimo dėl medžiagų saugos. Šiame klitorio stimuliatoriuje nėra ftalatų, o švelnus prisilietimas taip pat saugo švelnią moterišką odą. Po naudojimo, maloniai rūpinkitės valymo procesų atidumu, neleiskite daugintis bakterijoms, kurios gali kelti pavojų moters sveikatai.