Kuo vibratoriai naudingi moterims?

- 2022-05-18-

Po tyrimo ištekėjusios moterys naudoja suaugusiems skirtus produktus ir nustatė, kad dauguma jų yra vartoję, kai kurios naudoja preliudijų metu, o kai kurios – sekso metu.
Apklausa atskleidė, kad, palyginti su moterimis, kurios niekada nenaudojo žaislo, moterys, kurios naudojo žaislą pastarosiomis savaitėmis, turėjo daugiau seksualinių potraukių, turėjo labiau suteptą asmeninę dalį ir buvo impulsyvesnės intymumo su mylimuoju metu. Negana to, sekso metu jie patiria daugiau orgazmų.
Taigi vyras perka žaislą moteriai. Kai ji tai priims, jis ne tik nekreips dėmesio į tave, bet ir norės tavęs labiau ~~
Kodėl taip atsitinka? Pagal apklausoje dalyvavusių moterų atsakymus priežastys apibendrintos taip:
Tik dar labiau mėgausitės seksu, jei patirsite orgazmą
Visame pasaulyje yra daug moterų, kurios niekada nebuvo patyrusios orgazmo, nes vyrai neranda taško, o vibratorius gali labai gerai leisti moterims rasti tašką ir patirti orgazmą. Atidarius stabdį, moters kūnas bus pažadintas, o procesas bus daug sklandesnis ir laimingesnis.
Galimybė žaisti „Bangbang“ kartu rodo, kad partneriai yra atviresni ir intymesni, o moterys aktyvesnės su vyrais
Moterys yra santykinai santūrios ir jai reikia aktyvaus vyrų vadovavimo, o sekso žaislų pristatymas iš tikrųjų simbolizuoja abipusį pasitikėjimą tarp dviejų žmonių jų širdyse, ir jie gali mėgautis džiaugsmu iki galo. Moterys taip pat atsisakys savo santūrumo ir imsis iniciatyvos.
Geras vyras darbo dienomis yra dėmesingesnis nei atstumiantis
Nors nėra jokių galutinių apklausų ar tyrimų, kurie patvirtintų, moterys, kurios žaidžia su savo partneriais vyrais, dažniau praneša, kad jos meilužis yra dėmesingesnis darbo dienomis. Galbūt tai, kad jis priėmė lazdą, reiškia ir tai, kad šis vyras yra atviresnis ir moka džiaugtis, o tokie vyrai apskritai moka geriau mylėti savo moteris.
Preliudija bus malonesnė, o erotika daugės greičiau
Realiau kalbant, vyrų preliudijos įgūdžiai nėra tokie geri, kaip vyrai galvoja, todėl naudojant žaislus stimuliavimui, preliudijos efektas yra geresnis, greičiau sužadinamas noras, o vyrai greičiau pasiekia namų lėkštę.

Jei norite, kad moterys patirtų orgazmą, kolegos vyrai, turite stengtis ištirti