Kaip klasifikuojami skirtingi moterų masturbatorių tipai

- 2021-12-04-

Masturbacija yra lytinio akto papildymas. Didelio masto suaugusiems skirtų prekių parduotuvėse yra šimtai veislių. Kaip klasifikuojami skirtingi moterų masturbacijos prietaisų tipai?
Toliau pateikiamas įvadas visiems:
Moterų masturbacijos prietaisas taip pat vadinamas simuliaciniu varpu. Daugelis moterų neturi koncepcijos apie moterų masturbatorių prekės ženklą ir produktų klasifikaciją. Jie tik žino, kad gali nusipirkti imituotą penį. Tiesą sakant, masturbuojančios moterys turi daugiau gudrybių ir išsamesnių funkcijų nei vyrai.
Moterų masturbacijos prietaisai pagal įvairovę skirstomi į dirbtinį penį, vibratorius, vibruojančius kiaušinėlius, anorektalinius kamščius, anorektalinius traukimo karoliukus, oralinio sekso priemones, drugelių nešiojimą, krūtų spaustukus ir kt., nuo fizinio atlikimo yra vibracija, čiulpimas. , Masažas, sūpynės, tempimas.
Išvaizdos požiūriu yra simuliacinis varpas, smagios lazdelės, mini vibruojantys kiaušiniai, o įvairių formų – begalė.

Funkciniu požiūriu yra klitorio stimuliacija, G taško stimuliacija, P taško stimuliacija, spenelių stimuliacija, oralinio sekso stimuliacija, saldaus maisto stimuliacija ir tt O kaip dėl šių terminų, nėra lengva suprasti visus iš karto.